Тайсън Фюри се  е развихрил в социалните мрежи и сега

...
Тайсън Фюри се  е развихрил в социалните мрежи и сега
Коментари Харесай

Тайсън Фюри сега нападна Джо Роугън

Тайсън Фюри се  е развихрил в обществените мрежи и в този момент атакува " плешивото джудже " специалиста на UFC Джо Роугън след неговата прогноза, че Циганския цар няма да има " никакъв късмет " да победи Джон Джоунс. Фюри е в серия и от през вчерашния ден не стопира да бълва излияния в обществените мрежи. Първо нахока Усик и Джошуа, след това нападна своя промоутър Боб Аръм, че не му обезпечава мач през лятото, а в този момент насочи вниманието си към Роугън.

Американската звезда на UFC допусна, че в случай че Фюри бъде пуснат в борба с Джоунс без правила, няма по какъв начин да завоюва.

„ Ако Джон Джоунс и Тайсън Фюри са заключени в една стая, ще бутна всичките си чипове на черно “, сподели Роган в своя подкаст. „ Никой не мисли, че Тайсън Фюри може да победи Джон Джоунс в борба. Никой не мисли по този начин, даже Тайсън не мисли по този начин. Искате ли да поговорим за това кой е най-лошият човек на планетата? “

„ Тайсън Фюри е необикновен боксьор, само че той няма късмет да излезе от тази стая. Нулев късмет. Трябваше да хване Джон неотложно с един удар, а аз просто не виждам това да се случи “.

Фюри гневно отвърна на изказванието, като пусна особено видео.

„ И аз също по този начин съм в разцвета на живота си. Аз съм толкоз мощен и толкоз огромен, колкото в никакъв случай преди. Търся да подпиша договорка за 10 дуела. Няма да вървя на никое място. Няма да вървя на никое място. Идвам за всички вас “, изригна Фюри.

„ Аз съм най-лошият човек на планетата. Чух Джо Роугън да споделя нещо за мен оня ден, само че бях изключен от всички обществени медии, тъй че не отговорих на дребния пе**л. Чух го да споделя, че Джон Джоунс може да ме прецака, в случай че бяхме дружно в стаята “.

„ Не мисля по този начин, нито един мъж не може да ме победи. Ако в миналото бяхме сами в една стая, каквото и да се случи в стаята, щях да си потегли аз “.

Джоунс в никакъв случай не е губил по време на престоя си в UFC и може би се смята за най-великия, взел участие в миналото в промоцията. Въпреки това Фюри също по този начин е непобеден и се счита за един от най-великите в актуалната епоха на бокса и даже имаше хрумвания да се пусне в мач с отдръпналия се от UFC Франсис Нгану.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР